Nuttige informatie over belastingen en belastingadviseurs in Nederland

ALLE informatie voor
de belastingbetaler

Belastingdienst 0800 nummer

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van de Belastingdienst? U kunt bellen naar het 0800 nummer van de Belastingtelefoon, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om met onze eigen belastingadviseurs te bellen. Zij geven u informatie en advies over verschillende zaken rondom de belastingen.

Ons Belastingdienst 0800 nummer

Wij worden gebeld voor allerlei zaken waar wij met onze passie graag antwoord op geven. Mensen bellen vaak voor de volgende onderwerpen:

  • Inkomstenbelasting
  • Toeslagen
  • Belastingaangifte

Belastingdienst bellen voor belastingaangifte

Rond de periode van april moet heel Nederland belastingaangifte doen. De meeste burgers hebben hierbij te maken met inkomstenbelasting. Het invullen van de aangifte is voor sommige mensen erg lastig en daarom bieden we u onze hulp aan. Wij helpen u met allerlei vragen over het invullen van de belastingaangifte. Hetzelfde geldt voor het betalen of terugvragen van de belasting. We zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij u het beste helpen.

Bellen voor toeslagen

Als het om toeslagen gaat zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Dit is dan ook de reden dat wij graag voor u klaar staan. Er zijn vier soorten toeslag waar u voor in aanmerking kan komen: kinderopvangtoeslag, huurtoeslag, zorgtoeslag en kindgebonden budget. Het is van verschillende factoren afhankelijk of u hiervoor in aanmerking komt. Het gaat hierbij om onder andere uw inkomen, leeftijd en huurprijs indien van toepassing. Bent u benieuwd of u recht heeft op toeslagen of wilt u iets wijzigen? Wij zoeken alles voor u uit en adviseren u graag.

Belastingdienst 0800 nummer

Neem contact op met onze professionals die alles weten van verschillende belastingen. Bel met het Belastingdienst 0800 nummer of bel ons. Onze specialistische medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.