Nuttige informatie over belastingen en belastingadviseurs in Nederland

ALLE informatie voor
de belastingbetaler

Belastingdienst Amsterdam contact

Heeft u vragen over het invullen van uw belastingaangifte of over toeslagen? Bel dan direct met ons telefoonnummer. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen aan de Belastingdienst in Amsterdam. We zijn specialist in aangiftes en toeslagen en kunnen u hier goed over adviseren.

Toeslagen aanvragen

Wij maken onderscheid tussen vier verschillende soorten toeslagen: huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget. Denkt u recht te hebben op huurtoeslag? Dan dient u dit aan te vragen bij de Belastingdienst. Het hangt van diverse factoren af of u recht heeft op huurtoeslag. Dit gaat om uw inkomen, leeftijd en natuurlijk de huurprijs van uw woning en uw woonsituatie. Wanneer wij deze factoren in kaart hebben gebracht kunnen we u vertellen wat het huurtoeslagbedrag is dat u per maand ontvangt.

Recht hebben op zorgtoeslag

Iedereen in Nederland heeft een zorgverzekering. De zorgtoeslag van de Belastingdienst ontvangt u om dit bedrag eenvoudiger te kunnen betalen. U kunt het zien als een bijdrage die u kunt gebruiken voor het bedrag van de zorgverzekering. Dit uiteindelijke bedrag wordt bepaald op basis van uw inkomen. Voor meer informatie over het feit of u in aanmerking komt voor zorgtoeslag kunt u altijd contact met ons opnemen.

Toeslag voor de kinderopvang

Wanneer uw kind naar de kinderopvang gaat, heeft u wellicht recht op kinderopvangtoeslag. De voorwaarden die hiervoor gelden hebben te maken met uw inkomen, het aantal kinderen en de soort opvang. Wat in ieder geval vast staat is dat u voor maximaal 230 uur per maand aan toeslag kunt ontvangen. Vraagt u zich af hoeveel dit bedrag precies is voor uw eigen situatie? Bel ons en wij vertellen u het graag.

Belastingdienst Amsterdam contact opnemen

Op welke toeslagen heb ik recht? Dit is een vraag waar veel mensen ons voor bellen en dat is begrijpelijk. Onze medewerkers weten namelijk precies hoe ze dit voor u uit kunnen zoeken.