Nuttige informatie over belastingen en belastingadviseurs in Nederland

ALLE informatie voor
de belastingbetaler

Belastingdienst Apeldoorn contact

Met de Belastingdienst in Apeldoorn kunt u contact opnemen via ons telefoonnummer. Wanneer u contact met ons opneemt krijgt u een medewerker aan de telefoon die verstand van zaken heeft. Wat voor vraag u ook heeft, wij kunnen u altijd verder helpen.

Belastingdienst Apeldoorn contact opnemen

Ons telefoonnummer van de Belastingdienst in Apeldoorn is 0800 – 0543 (gratis). Als u hier naartoe belt helpen onze adviseurs u graag verder. We weten wat er speelt rondom de Belastingdienst en zijn uiteraard op de hoogte van alle recente ontwikkelingen. Op deze manier kunnen wij onze klanten goed adviseren.

Vragen over belastingen

Zowel particulieren als ondernemers hebben te maken met het betalen van belasting. Jaarlijks moeten veel Nederlanders hun inkomstenbelastingaangifte invullen. Dit kan erg ingewikkeld zijn en daarom is het een verstandige keuze om hulp in te schakelen van een professional. Wanneer wij u helpen met het invullen van uw belastingaangifte weet u zeker dat dit op een goede manier gebeurt. Naast deze jaarlijkse inkomstenbelasting zijn er nog diverse andere onderwerpen en belastingsoorten waar wij verstand van hebben.

Wanneer heb ik recht op toeslagen?

Bent u benieuwd wanneer en in welke situatie u recht heeft op toeslagen? U kunt gerust even contact met ons opnemen om dat aan ons te vragen. Wij berekenen dit voor u op basis van uw leeftijd, inkomen en huurprijs in het geval van huurtoeslag. Ontvangt u al zorgtoeslag of huurtoeslag, maar wijzigt er iets in uw inkomen of huurprijs van uw huis? Ook dan moet u dit doorgeven aan de Belastingdienst. Wij vertellen u graag wat er precies verandert aan het bedrag aan toeslagen dat u ontvangt.

Belastingdienst Apeldoorn contact

Wij staan u graag te woord als u contact opneemt met ons telefoonnummer. We nemen de tijd voor u en bieden u een passend en persoonlijk advies aan.