Nuttige informatie over belastingen en belastingadviseurs in Nederland

ALLE informatie voor
de belastingbetaler

Belastingdienst buitenland telefoonnummer

Zoekt u het Belastingdienst buitenland telefoonnummer? Onze specialistische medewerkers helpen u graag wanneer u in het buitenland woont, maar wel belasting moet betalen in Nederland. Dit kan voor zowel bedrijven als particulieren voorkomen. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u ons bellen. Voor allerlei vragen rondom belastingen in het buitenland kunt u bij ons terecht.

Het Belastingdienst buitenland telefoonnummer bellen

Wilt u contact opnemen met het Belastingdienst buitenland telefoonnummer? Bel dan gerust naar 0800 – 0543 (gratis). Wanneer u ons telefoonnummer belt krijgt u een professionele medewerker aan de lijn die erg behulpzaam is. Ons doel is om u zo goed mogelijk te helpen en antwoord te geven op al uw vragen. Geen vraag is ons te gek, dus we raden u aan om gewoon eens contact met ons op te nemen.

Belasting betalen als u in een EU-land woont

Woont u in een land in de Europese Unie en gaat u verhuizen naar Nederland? Hier gelden een aantal voorwaarden voor. Bij een verhuizing van een ander EU-land naar Nederland hoeft u geen aangifte te doen voor uw verhuisspullen. Wel zijn er een aantal uitzonderingen, zoals het verhuizen van onder andere auto’s, motoren en accijnsgoederen. Wilt u meer informatie over deze uitzonderingen of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

In een niet-EU-land wonen en belasting betalen

Wanneer u vanuit een niet-EU-land naar Nederland verhuist gelden er andere regels. U moet in dit geval wel aangifte doen van uw verhuisgoederen. Bovendien moet u een vrijstelling aanvragen, zodat u geen belasting hoeft te betalen.

Bel het Belastingdienst buitenland telefoonnummer

U kunt gerust ons Belastingdienst buitenland telefoonnummer bellen wanneer u in het buitenland woont. Wij begrijpen dat het moeilijk is om meer informatie te verkrijgen over sommige zaken wanneer u niet in Nederland woont. Wij helpen u dan ook graag met allerlei vragen rondom de Belastingdienst.