Nuttige informatie over belastingen en belastingadviseurs in Nederland

ALLE informatie voor
de belastingbetaler

Belastingdienst contact telefoon

Wilt u contact opnemen met de Belastingdienst? Dan kunt u met uw telefoon bellen naar het standaard nummer van de Belastingtelefoon, maar u kunt ook bellen met ons telefoonnummer. Wij bieden u de mogelijkheid om te bellen met onze belastingadviseurs. Zij geven u graag advies en informatie over diverse zaken die met allerlei belastingen te maken hebben.

Belastingdienst contact telefoon

Er komen allerlei vragen bij ons binnen waar wij allemaal graag antwoord op geven. De volgende onderwerpen komen veel voor:

  • Toeslagen
  • Belastingaangifte
  • Inkomstenbelasting

Vragen over toeslagen

Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer als het gaat om toeslagen en belastingaangifte doen. Daarom helpen we u hier graag bij. Er zijn vier soorten toeslagen: huurtoeslag, kinderopvangtoeslag, zorgtoeslag, en kindgebonden budget. Het hangt van verschillende factoren af of hiervoor in aanmerking komt. Bij deze diverse vormen van toeslagen zijn onder andere uw leeftijd, inkomen en de huurprijs van toepassing. Vraagt u zich af of u recht heeft op bepaalde toeslagen of wilt u iets wijzigen? Wij adviseren u hierin graag en zoeken alles voor u uit.

Belastingaangifte doen

Elk jaar dient heel Nederland belastingaangifte te doen. Het gaat hierbij om de inkomstenbelasting waar de meeste burgers mee te maken hebben. De aangifte zelf kan best ingewikkeld zijn en daarom bieden wij u graag onze hulp aan. Voor vragen over het invullen van de belastingaangifte helpen wij u. Dit geldt ook voor het betalen of terugvragen van de belasting. Wij zijn altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact Belastingdienst

Wilt u contact opnemen met professionals die alles weten van belastingen? Dan kunt u de Belastingdienst telefoon bellen, maar u kunt ook bellen met 0800 – 0543 (gratis). Daar staan onze medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.