Nuttige informatie over belastingen en belastingadviseurs in Nederland

ALLE informatie voor
de belastingbetaler

Belastingdienst gratis nummer

De Belastingdienst heeft een gratis nummer waar u naartoe kunt bellen voor al uw vragen over belastingen en toeslagen. Vragen over belastingaangiftes, toeslagen en inkomstenbelasting worden daar beantwoord. Wij helpen u daar echter ook graag mee. We zijn gespecialiseerd in deze onderwerpen en we weten alles van alle belastingsoorten. Voor vragen kunt u dus ook altijd even contact met ons opnemen. Ontvang een persoonlijk advies voor uw eigen situatie.

Belastingdienst gratis nummer bellen

U krijgt u een professioneel en persoonlijk advies van onze medewerkers die u helpen met verschillende onderwerpen:

  • Toeslagen aanvragen en wijzigen
  • Invullen van uw belastingaangifte
  • Omzetbelasting voor ondernemers

Toeslagen aanvragen en wijzigen

Wanneer u recht heeft op huurtoeslag, zorgtoeslag of kinderopvangtoeslag dan dient u dit zelf aan te vragen bij de Belastingdienst. Of u hiervoor in aanmerking komt hangt onder andere af van uw inkomen. Dit berekenen wij graag voor u. Wij kunnen u helpen met verschillende zaken die te maken hebben met belastingen. Vraagt u zich af of wij u wel kunnen helpen met een bepaald onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Belastingaangifte invullen

Elk jaar is het weer zover: het invullen van de belastingaangifte. Voor de meeste mensen is dit een ingewikkeld klusje en daarom bieden we u onze hulp graag aan. Wij hebben een jarenlange ervaring met het invullen van belastingaangifte. Dit zorgt ervoor dat wij weten wat we doen en daar ook echt verstand van hebben. Dit is de enige manier dat u zeker weet dat er niets over het hoofd wordt gezien.

Belastingdienst gratis nummer

Wilt u bellen met het gratis nummer van de Belastingdienst? U kunt ook gerust contact met ons opnemen. Onze adviseurs zijn goed te bereiken en beantwoorden al uw vragen.