Nuttige informatie over belastingen en belastingadviseurs in Nederland

ALLE informatie voor
de belastingbetaler

Belastingdienst Nederland telefoonnummer

Het telefoonnummer van de Belastingdienst staat elke dag roodgloeiend. Daarom bieden wij u ons telefoonnummer aan. Wanneer u vragen heeft over belastingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Als onafhankelijke organisatie en gerenommeerd bedrijf nemen we al uw onduidelijkheden over belastingen weg. We werken met professionele medewerkers die antwoord kunnen geven op de meest uiteenlopende belastingvragen. Bel voor het beantwoorden van uw persoonlijke vragen met ons telefoonnummer.

Belastingdienst Nederland telefoonnummer bellen

Bel met ons Belastingdienst Nederland telefoonnummer en profiteer van de volgende voordelen:

  • Makkelijk telefonisch te bereiken
  • Deskundige medewerkers
  • Persoonlijk en professioneel advies

U kunt ons heel eenvoudig bereiken via de telefoon en vanuit daar geven we antwoord op al uw vragen. U ontvangt bij ons geen standaard antwoorden van een script, maar we richten on op uw persoonlijke situatie. Onze deskundige medewerkers staan dan ook altijd klaar om u te adviseren. Deze voordelen resulteren in een professioneel advies. We geven u de meest actuele informatie, omdat we helemaal op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rondom de Belastingdienst.

Belastingtelefoon bellen

Ons telefoonnummer is te gebruiken voor verschillende doeleinden. Wij adviseren zowel particulieren als bedrijven en ondernemers. Hiernaast bent u altijd vrij om contact met ons op te nemen voor vragen over toeslagen. Voor toeslagen gelden namelijk allerlei voorwaarden die wellicht op u van toepassing zijn. Bij huurtoeslag is de huurprijs afhankelijk en ook uw inkomen mag niet hoger zijn dan een bepaald bedrag. Wij rekenen graag voor u uit waar u precies recht op heeft. Naast hulp bij deze toeslagen helpen we u bovendien met uw belastingaangifte.

Belastingdienst Nederland telefoonnummer

Naast dat u het Belastingdienst Nederland telefoonnummer kunt bellen, kunt u ook contact met ons opnemen. Laat u adviseren door onze medewerkers en bel met 0800 – 0543 (gratis). We geven advies over algemene belastingzaken en helpen u tevens bij uw belastingaangifte.