Nuttige informatie over belastingen en belastingadviseurs in Nederland

ALLE informatie voor
de belastingbetaler

Belastingdienst openingstijden bellen

Wilt u de Belastingdienst bellen, maar weet u niet wat de openingstijden zijn? U kunt altijd ons telefoonnummer bellen. Bij ons kunt u terecht voor het stellen van allerlei vragen met betrekking tot de Belastingdienst. Van inkomstenbelasting en omzetbelasting tot toeslagen en belastingaangiftes: wij helpen u er graag mee.

Deskundig advies over belastingen

Wij werken met professionele adviseurs die helemaal op de hoogte zijn van alle recente ontwikkelingen rondom de Belastingdienst. Dit betekent dat u van ons altijd actuele informatie ontvangt. We hebben een ruime ervaring in de branche van de belastingen, dus we kunnen u een gedegen advies garanderen. Naast deze jarenlange ervaring zijn onze medewerkers bovendien goed opgeleid om al uw vragen over belastingen te beantwoorden.

Belastingdienst openingstijden bellen

Het verschilt per persoon welke belastingvorm hij of zij dient te betalen. De meeste mensen zijn wel bekend met inkomstenbelasting, omdat bijna iedereen daar elk jaar aangifte van moet doen. Hiernaast zijn er nog diverse andere soorten belasting. Een voorbeeld is motorrijtuigenbelasting die u betaalt wanneer u in een auto of ander voertuig rijdt. Andere voorbeelden zijn kansspelbelasting, vermogensbelasting en milieubelasting. De ondernemers hebben ook nog te maken met omzetbelasting. Naast vragen over de verschillende belastingsoorten, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor hulp bij uw belastingaangifte en toeslagen.

Kenmerken van Belasting-geld.nl

Wanneer u contact met ons opneemt ervaart u de volgende voordelen:

  • Medewerkers met verstand van zaken
  • Jarenlange ervaring
  • Eenvoudig te bereiken via ons telefoonnummer
  • Persoonlijk advies
  • Actuele informatie

Vragen voor de Belastingdienst? Bel direct met 0800 – 0543 (gratis)

Voor vragen over de Belastingdienst belt u ons telefoonnummer 0800 – 0543 (gratis). U krijgt professionele medewerkers aan de telefoon die u een gedegen advies geven. U ontvangt altijd actuele informatie van ons die gericht is op uw specifieke situatie.