Nuttige informatie over belastingen en belastingadviseurs in Nederland

ALLE informatie voor
de belastingbetaler

Belastingdienst telefoon nummer

Het Belastingdienst telefoon nummer wordt dagelijks honderden keer gebeld. Wij bieden u nu de mogelijkheid aan om ook contact met ons op te nemen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het stellen van diverse vragen met betrekking tot belastingen. We helpen u er graag mee: van omzetbelasting en inkomstenbelasting tot belastingaangiftes en toeslagen.

Belastingdienst telefoon nummer bellen

Onze deskundige belastingadviseurs zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen die op dit moment spelen rondom de Belastingdienst. Dit zorgt ervoor dat wij onze klanten altijd actuele informatie geven. Door onze jarenlange ervaring in de belastingbranche, bent u bij ons verzekerd van een gedegen advies. Hiernaast zijn onze medewerkers hoog opgeleid om uw vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden.

Belastingdienst bellen

Per persoon is het verschillend welke vorm van belasting er moet worden betaald. Elk jaar moet bijna iedereen aangifte doen voor de inkomstenbelasting. Dit is dan ook de meest bekende belastingsoort. Er zijn natuurlijk nog veel meer andere soorten belasting. Motorrijtuigenbelasting is daar een voorbeeld van. Dit betaalt u wanneer u in het bezit bent van een voertuig, zoals een auto of motor. Vermogensbelasting, kansspelbelasting en milieubelasting zijn andere voorbeelden. Bent u zelfstandige of ondernemer? Dan heeft u te maken met omzetbelasting. De Belastingdienst heeft niet alleen te maken met het betalen van belasting, maar ook met het ontvangen van toeslagen. Ook daar helpen we u graag bij.

Vragen over belastingen?

Neem contact op met Belasting-geld.nl en ervaar de volgende voordelen:

  • Ruime ervaring
  • Medewerkers met de juiste kennis
  • Actuele informatie
  • Persoonlijk advies

Bel met ons telefoonnummer 0800 – 0543 (gratis) als u vragen heeft over belastingen of toeslagen. U krijgt altijd een deskundige medewerker aan de telefoon die alles in huis heeft om u een professioneel en persoonlijk advies te geven.