Nuttige informatie over belastingen en belastingadviseurs in Nederland

ALLE informatie voor
de belastingbetaler

Belastingdienst zakelijk contact

Bent u op zoek naar een telefoonnummer van de Belastingdienst voor zakelijk contact? Als bedrijf heeft u te maken met verschillende belastingen, zoals inkomstenbelasting en omzetbelasting.

Belastingen voor een ondernemer

Als u ondernemer bent dient u omzetbelasting te betalen. Dit wordt ook wel de btw-aangifte genoemd en deze moet in de meest gevallen eens per kwartaal worden ingediend. Het staat voor de belasting die u betaalt over de gemaakte omzet. Hiernaast krijgt een ondernemer te maken met inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Dit onderscheid wordt gemaakt doordat de Belastingdienst verschil maakt tussen natuurlijke personen en lichamen. Voor de eerste groep geldt de inkomstenbelasting en voor de tweede, ook wel bedrijven en organisaties, geldt de vennootschapsbelasting.

Belastingdienst bellen

Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar om u te helpen. U kunt ons heel gemakkelijk bereiken via de telefoon en vanuit daar beantwoorden we al uw vragen. Bij ons krijgt u geen standaard antwoorden, maar richten we ons op uw persoonlijke situatie. Dit resulteert in een professioneel en persoonlijk advies. Doordat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, ontvangt u bij ons de meest actuele informatie.

Belastingdienst zakelijk contact opnemen

Het telefoonnummer van de Belastingdienst kunt u gebruiken voor diverse doeleinden. Zo kunt u er hulp vragen voor zowel zaken voor u persoonlijk als voor uw bedrijf. Ook kunt u contact met ons opnemen voor vragen over toeslagen. Daarvoor zijn namelijk een aantal voorwaarden van toepassing waar wij alles over weten. Uw inkomen mag niet hoger zijn dan een bepaald bedrag en bij huurtoeslag is de huurprijs ook afhankelijk. Wij kunnen het precies voor u uitrekenen waar u recht op heeft. Naast de toeslagen helpen we u bovendien met uw belastingaangifte.

Belastingdienst zakelijk contact

Vragen over belastingen kunt u via de telefoon aan ons stellen wanneer u belt naar 0800 – 0543 (gratis). Bel ons gerust voor een gedegen en persoonlijk advies voor uw bedrijf.