Nuttige informatie over belastingen en belastingadviseurs in Nederland

ALLE informatie voor
de belastingbetaler

Belastingdienst zakelijk telefoon

Wij bieden u de mogelijkheid om contact op te nemen met onze adviseurs. Zij hebben verstand van zaken en zijn gespecialiseerd in het zakelijke gedeelte van de belastingen. Er zijn verschillende belastingen die voor ondernemers gelden en hierover informeren wij u graag.

Belastingen voor ondernemers

Wij informeren u graag over de volgende belastingen:

  • Btw
  • Loonheffingen
  • Vennootschapsbelasting
  • Dividendbelasting

Belasting betalen in het buitenland

Er zijn verschillende regels bij internationale verhuizingen en daar kunnen wij u alles over vertellen. Het belangrijkste verschil is of u naar een land binnen of buiten de Europese Unie verhuist. In dit laatste geval zult u te maken hebben met diverse zaken bij de Belastingdienst. Ook wanneer u reist vanuit een land dat niet bij de Europese Unie hoort, heeft u te maken met een aantal regels. Zo is er een limiet op de goederen die u mee mag nemen zonder dat u belasting betaalt bij de invoer. Naast bovengenoemde voorbeelden richten wij ons tevens op douanezaken voor bedrijven. Dit kan gaan over de invoer van goederen, maar ook voor accijns en verbruiksbelastingen, opslag en uitvoer.

Belastingdienst zakelijk telefoon

Heeft u vragen over uw eigen belastingaangifte of wilt u meer informatie over overige zaken die met de Belastingdienst te maken hebben? Neem dan direct contact met ons op en bel naar 0800 – 0543 (gratis). Bij ons kunt u goed terecht voor allerlei zaken rondom verschillende belastingen. Onze belastingadviseurs nemen de tijd voor u en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. We adviseren en informeren u graag over verschillende toeslagen, belastingaangifte doen en allerlei soorten belastingen.