Nuttige informatie over belastingen en belastingadviseurs in Nederland

ALLE informatie voor
de belastingbetaler

Belastingen bellen

Heeft u vragen over belastingen? Bel naar ons telefoonnummer. Er zijn diverse soorten belastingen waar allerlei onduidelijkheden over kunnen ontstaan. Voor vragen over belastingen kunt u bellen met ons telefoonnummer. We geven antwoord op al uw vragen rondom de verschillende belastingsoorten. Onze professionele organisatie heeft uitsluitend medewerkers in dienst met kennis van zaken.

Belastingen: bellen met ons telefoonnummer

In Nederland heeft elke burger te maken met belastingen. Voor iedereen geldt er wat anders: er zijn namelijk verschillende belastingsoorten. Motorrijtuigenbelasting, omzetbelasting, inkomstenbelasting en milieubelasting zijn een paar voorbeelden van belastingen die veel voorkomen. De Belastingdienst staat natuurlijk vooral bekend om het afdragen van belasting. Toch kunt u er ook toeslagen van ontvangen, zoals huurtoeslag en zorgtoeslag. Het is lastig voor u om te bepalen waar u recht op heeft. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres om u hierover te laten adviseren.

Belastingen bellen voor ondernemers

Een ondernemer heeft te maken met andere belastingen dan een burger. Zzp’ers, bedrijven en organisaties moeten rekening houden met de volgende belastingen:

  • Inkomstenbelasting
  • Omzetbelasting
  • Dividendbelasting
  • Loonbelasting
  • Vennootschapsbelasting

Omzetbelasting is de bekendste belastingsoort voor ondernemers. Dit wordt ook wel de btw genoemd, de belasting toegevoegde woorden. In de meeste gevallen dienen ondernemers dit eens per kwartaal in te dienen. Omzetbelasting is de belasting die moet worden betaald over de gemaakte omzet. Hiernaast krijgen ondernemers te maken met bijvoorbeeld vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. De Belastingdienst maakt onderscheid tussen lichamen en natuurlijke personen. De bedrijven en organisaties betalen de vennootschapsbelasting en voor de natuurlijke personen geldt de inkomstenbelasting.

Belastingen bellen voor meer informatie

Voor vragen over belastingen kunt u altijd ons telefoonnummer bellen. Onze professionele medewerkers geven u een persoonlijk en gedegen advies.