Nuttige informatie over belastingen en belastingadviseurs in Nederland

ALLE informatie voor
de belastingbetaler

Bellen Belastingdienst

Bellen naar de Belastingdienst kan heel eenvoudig op ons telefoonnummer 0800 – 0543 (gratis). Stel uw vraag aan onze professionele medewerkers die graag een antwoord geven. Onze diverse specialisten zijn op de hoogte van allerlei verschillende belastingsoorten.

Bellen naar de Belastingdienst

Onze adviseurs hebben de juiste kennis in huis en ze houden alle belastingontwikkelingen in de gaten. Dit is erg belangrijk, want hierdoor kunnen ze u een actueel advies geven. Alle informatie is bovendien gericht op uw eigen specifieke situatie. Door de jarenlange ervaring en de juiste opleidingen verzekeren we u een gedegen en kwalitatief hoog advies.

Belasting betalen

Elke Nederlander moet wel belasting betalen, maar welke belasting dat is verschilt per persoon. Inkomstenbelasting is een belasting die bijna iedereen moet betalen. Heeft u een auto of een ander voertuig? Dan betaalt u automatisch motorrijtuigenbelasting. Ook betaalt misschien wel omzetbelasting en kansspelbelasting. Naast dat we alles weten van deze belastingen, helpen we u ook met toeslagen of het invullen van uw belastingaangifte.

Belastingdienst bellen

U kunt ons gerust bellen in plaats van de Belastingdienst en dan zult u profiteren van onze volgende kenmerken:

  • Professioneel advies
  • Vakkundige medewerkers
  • Makkelijk te bereiken per telefoon
  • Actuele informatie

Heeft u vragen voor de Belastingdienst? U kunt direct bellen naar de Belastingdienst. U krijgt deskundige medewerkers aan de lijn die u een goed en persoonlijk advies zullen geven.

Belastingtelefoon bellen

Wilt u meer informatie over de Belastingdienst of heeft u vragen over het invullen van uw belastingaangifte? Neem contact met ons op en bel naar ons telefoonnummer. We helpen u met de meest uiteenlopende zaken rondom diverse belastingen. Wij nemen echt de tijd voor u en adviseren en informeren u over het doen van uw belastingaangifte, de soorten belastingen en de verschillende toeslagen.