Nuttige informatie over belastingen en belastingadviseurs in Nederland

ALLE informatie voor
de belastingbetaler

Bellen naar Belastingdienst

Wilt u bellen naar de Belastingdienst? Dan heeft u vast een vraag over uw belastingaangifte, toeslagen of inkomstenbelasting. Het goede nieuws voor u is dat wij u daar ook graag mee helpen. Wij hebben veel verstand van deze onderwerpen en zijn ook op de hoogte van alle andere belastingsoorten. Mocht u hier een vraag over hebben dan kunt u ons dus altijd even bellen. Wij geven u graag een persoonlijk advies op het gebied van diverse soorten belastingen.

Ons advies om te bellen naar de Belastingdienst

Onze medewerkers geven u graag een professioneel en persoonlijk advies over verschillende onderwerpen. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden:

  • Hulp bij het invullen van uw belastingaangifte
  • Toeslagen aanvragen en wijzigen
  • Omzetbelasting voor ondernemers

Belastingaangifte invullen

Moet u ook elk jaar weer uw belastingaangifte invullen? Voor veel mensen is dit erg lastig en weten zij niet waar ze moeten beginnen. Daarom helpen wij u hier graag mee. Onze deskundige medewerkers hebben een jarenlange ervaring met belastingaangiftes en weten dus waar ze op moeten letten. Op deze manier weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet en dat de aangifte goed wordt ingevuld.

Toeslagen aanvragen en wijzigen

Heeft u recht op zorgtoeslag, huurtoeslag of kinderopvangtoeslag? Dan dient u dit aan te vragen. Het hangt van onder andere uw inkomen af of u hiervoor in aanmerking komt. Wij berekenen graag voor u hoeveel toeslag u ontvangt. Staat het onderwerp waar u een vraag over heeft er niet bij? Neem dan toch gewoon contact met ons op. Wij kunnen u helpen met allerlei zaken die te maken hebben met de Belastingdienst.

Bellen naar de Belastingdienst?

Wanneer u wilt bellen naar de Belastingdienst kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom alle belastingen en helpen u graag verder. Neem contact op met 0800 – 0543 (gratis) en laat één van onze adviseurs al uw vragen beantwoorden.