Nuttige informatie over belastingen en belastingadviseurs in Nederland

ALLE informatie voor
de belastingbetaler

De Belastingtelefoon

Zoekt u een telefoonnummer om te bellen voor vragen over belastingen? Wij zijn graag uw contactpersoon als het gaat om belastingen. We zijn op de hoogte van verschillende soorten belastingen en adviseren u daar graag over. Pak gerust de telefoon en bel naar ons telefoonnummer van de Belastingtelefoon. We helpen u bij vragen over uw belastingaangifte, maar ook bij andere zaken met betrekking tot de Belastingdienst.

Contact opnemen met de Belastingtelefoon

Wij vertellen u van alles over diverse belastingsoorten:

  • Omzetbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Belastingaangifte doen
  • Toeslagen

Bovenstaande belastingen zijn een paar voorbeelden waarvoor u bij ons terecht kunt. Naast deze belastingsoorten zijn er namelijk nog tientallen anderen die gelden voor verschillende situaties. In Nederland is bijna elke burger verplicht om inkomstenbelasting te betalen. Ook de omzetbelasting betalen de meeste burgers indirect.

Toeslagvormen van de Belastingdienst

Er zijn een aantal toeslagvormen waar u wellicht voor in aanmerking komt: huurtoeslag, kinderopvangtoeslag, zorgtoeslag en kindgebonden budget. Het is afhankelijk van uw inkomen en vermogen of u deze toeslagen ontvangt. Het verschilt dan ook per inkomen hoeveel dit dan precies is. Wij vertellen u graag hoe u toeslagen kunt aanvragen en hoe u wijzigingen in uw inkomen kunt doorgeven. Weet u niet voor welke toeslagen u in aanmerking komt? Neem dan direct contact met ons op.

Bel naar ons telefoonnummer

Wanneer u naar de Belastingtelefoon belt dan krijgt u een deskundige medewerker aan de telefoon die verstand heeft van alle belastingen. Inwoners van Nederland betalen altijd belasting, in welke vorm dat dan ook is. Sommige regels kunnen best ingewikkeld zijn en daarom hebben we speciaal voor u dit telefoonnummer in het leven geroepen.

De Belastingtelefoon bellen

Zijn er onduidelijkheden over heeft u vragen voor de Belastingdienst? Bel dan direct met de Belastingtelefoon als u contact wilt opnemen met de belastingen. We staan voor u klaar bij uw belastingaangifte en beantwoorden al uw vragen rondom de Belastingdienst.