Nuttige informatie over belastingen en belastingadviseurs in Nederland

ALLE informatie voor
de belastingbetaler

Telefoon van Belastingdienst

Zoekt u het telefoonnummer van de Belastingdienst? Bel direct naar ons telefoonnummer als u vragen heeft over belastingen. Wij zijn een onafhankelijke organisatie die al uw onduidelijkheden over belastingen kan wegnemen. Onze deskundige medewerkers weten alles van de meest uiteenlopende belastingsoorten en zij beantwoorden al uw persoonlijke vragen.

De voordelen van Belasting-geld.nl

Wanneer u contact met ons opneemt profiteert u van de volgende voordelen:

  • Deskundige medewerkers
  • Eenvoudig telefonisch bereikbaar
  • Professioneel en persoonlijk advies
  • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar om u te helpen. U kunt ons heel gemakkelijk bereiken via de telefoon en vanuit daar beantwoorden we al uw vragen. Bij ons krijgt u geen standaard antwoorden, maar richten we ons op uw persoonlijke situatie. Dit resulteert in een professioneel en persoonlijk advies. Doordat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, ontvangt u bij ons de meest actuele informatie.

De telefoon van de Belastingdienst helpt u bij diverse situaties

Het telefoonnummer van de Belastingdienst kunt u gebruiken voor diverse doeleinden. Zo kunt u er hulp vragen voor zowel zaken voor u persoonlijk als voor uw bedrijf. Ook kunt u contact met ons opnemen voor vragen over toeslagen. Daarvoor zijn namelijk een aantal voorwaarden van toepassing waar wij alles over weten. Uw inkomen mag niet hoger zijn dan een bepaald bedrag en bij huurtoeslag is de huurprijs ook afhankelijk. Wij kunnen het precies voor u uitrekenen waar u recht op heeft. Naast de toeslagen helpen we u bovendien met uw belastingaangifte.

Telefoon van de Belastingdienst bellen

In plaats van het telefoonnummer van de Belastingdienst kunt u ook gerust contact opnemen met ons. Bel naar 0800 – 0543 (gratis) en laat u adviseren door onze professionele medewerkers. We helpen u met uw belastingaangifte en geven u advies over algemene zaken die met belastingen te maken hebben.