Nuttige informatie over belastingen en belastingadviseurs in Nederland

ALLE informatie voor
de belastingbetaler

Telefoonnummer Belastingdienst particulieren

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van de Belastingdienst voor particulieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bellen met ons telefoonnummer. U krijgt een deskundige medewerker aan de lijn die verstand van zaken heeft en u verder kan helpen.

Wat is het telefoonnummer van de Belastingdienst voor particulieren?

Zoals hierboven genoemd is ons telefoonnummer van de Belastingdienst voor particulieren 0800 – 0543 (gratis). Wanneer u hier naartoe belt zal één van onze medewerkers u verder helpen. Wij zijn op de hoogte van de recente ontwikkelingen rondom diverse belastingen en kunnen u op deze manier goed adviseren.

Vragen van particulieren

Niet alleen ondernemers, maar ook particulieren hebben te maken met de Belastingdienst. Veel burgers dienen jaarlijks hun inkomstenbelastingaangifte in te vullen. In sommige situaties is dit erg ingewikkeld en daarom raden we u aan om hulp in te schakelen van een professional. Als wij u helpen met de belastingaangifte bent u er in ieder geval zeker van dat dit op een goede manier gebeurt. Naast de jaarlijkse belastingaangifte zijn er nog allerlei verschillende onderwerpen en belastingsoorten waar wij u mee kunnen helpen.

Heeft u recht op toeslagen?

Vraagt u zich af of u recht heeft op toeslagen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Op basis van onder andere uw inkomen en huurprijs bereken we dit voor u. Ontvangt u op dit moment huurtoeslag of zorgtoeslag, maar wijzigt uw inkomen of de huurprijs van uw woning? Dan dient u dit door te geven aan de Belastingdienst. Bel gerust even met ons om erachter te komen wat er verandert aan het bedrag dat u van de Belastingdienst ontvangt.

Telefoonnummer van de Belastingdienst voor particulieren bellen

Wilt u bellen naar het telefoonnummer van de Belastingdienst voor particulieren? Bel dan vandaag nog naar 0800 – 0543 (gratis). Wij staan u graag te woord, nemen alle tijd voor u en geven u een persoonlijk advies.