Nuttige informatie over belastingen en belastingadviseurs in Nederland

ALLE informatie voor
de belastingbetaler

Telefoonnummer toeslagen belastingdienst

Heeft u vragen over toeslagen? Bel dan nu met ons telefoonnummer over toeslagen van de Belastingdienst. Wij zijn gespecialiseerd in toeslagen en kunnen u er alles over vertellen.

Verschillende soorten toeslagen

De Belastingdienst maakt onderscheid tussen een aantal toeslagen:

  • Huurtoeslag
  • Zorgtoeslag
  • Kinderopvangtoeslag
  • Kindgebonden budget

Huurtoeslag aanvragen

Wanneer u recht heeft op huurtoeslag kunt u dit aanvragen bij de Belastingdienst. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u ons telefoonnummer voor toeslagen van de Belastingdienst bellen. Het hangt van een aantal factoren af of u in aanmerking komt voor huurtoeslag: uw inkomen, leeftijd, de huurprijs en uw woonsituatie. Op basis van deze factoren kunnen wij u vertellen hoeveel huurtoeslag u per maand ontvangt.

Zorgtoeslag aanvragen

Het bedrag dat u betaalt voor uw zorgverzekering is iets gemakkelijker om te betalen wanneer u zorgtoeslag van de Belastingdienst krijgt. Dit is namelijk een bijdrage die u kunt gebruiken voor de kosten van uw zorgverzekering. Afhankelijk van uw inkomen wordt dit bedrag berekend. Tevens moet u aan een aantal voorwaarden voldoen wilt u hiervoor in aanmerking komen. Voor meer informatie kunt u altijd even naar ons bellen.

Kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget

Gaan uw kinderen naar de kinderopvang? Dan ontvangt u misschien wel kinderopvangtoeslag. Hiervoor gelden een aantal voorwaarden, zoals uw inkomen, de soort opvang en het aantal kinderen. Maandelijks kunt u voor maximaal 230 uur aan toeslag ontvangen. Wij vertellen u graag hoeveel dit precies is in uw specifieke geval.

Bel het telefoonnummer over de toeslagen van de Belastingdienst

Vraagt u zich af op welke toeslagen u recht heeft? Bel naar 0800 – 0543 (gratis) en laat onze vakkundige medewerkers het voor u uitzoeken. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om u een professioneel en persoonlijk advies te geven. We geven advies over uw belastingaangifte en helpen u met allerlei andere zaken die met de Belastingdienst te maken hebben.