Nuttige informatie over belastingen en belastingadviseurs in Nederland

ALLE informatie voor
de belastingbetaler

Vragen Belastingdienst telefoon

Heeft u vragen aan de Belastingdienst en wilt u deze beantwoord krijgen via de telefoon? Onze professionele medewerkers geven graag antwoord op uw specifieke vraag. Zij zijn gespecialiseerd in verschillende belastingsoorten en helpen u dan ook graag verder.

Vragen voor de Belastingdienst telefoon? Actuele informatie en professioneel advies

Onze professionele adviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geven u dan ook altijd de meest actuele informatie. Door zowel de juiste opleidingen en cursussen als een ruime ervaring in deze branche, bent u bij ons verzekerd van een gedegen advies.

Soorten belasting

Voor elke burger is het verschillend welke vorm van belasting hij of zij betaalt. Inkomstenbelasting is een soort die bijna iedereen betaalt. Rijdt u auto of bent u in het bezit van een ander voertuig? Dan dient u motorrijtuigenbelasting te betalen. Andere vormen van belasting zijn bijvoorbeeld omzetbelasting, dividendbelasting, milieubelasting en kansspelbelasting. Naast deze belastingsoorten, beantwoorden wij tevens vragen over uw belastingaangifte of toeslagen.

De kenmerken van onze Belastingdienst telefoon

Dit zijn onze kenmerken waar wij om bekend staan:

  • Professionele medewerkers
  • Gedegen advies
  • Actuele informatie
  • Goed bereikbaar

Voor vragen over de Belastingdienst belt u ons telefoonnummer. U krijgt professionele medewerkers aan de telefoon die u een gedegen advies geven. U ontvangt altijd actuele informatie van ons die gericht is op uw specifieke situatie.

Vragen aan de Belastingdienst telefoon?

Heeft u vragen over uw eigen belastingaangifte of wilt u meer informatie over overige zaken die met de Belastingdienst te maken hebben? Neem dan direct contact met ons op en bel naar 0800 – 0543 (gratis). Bij ons kunt u goed terecht voor allerlei zaken rondom verschillende belastingen. Onze belastingadviseurs nemen de tijd voor u en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. We adviseren en informeren u graag over verschillende toeslagen, belastingaangifte doen en allerlei soorten belastingen.