Nuttige informatie over belastingen en belastingadviseurs in Nederland

ALLE informatie voor
de belastingbetaler

Werken bij Belastingtelefoon

Bent u op zoek naar een telefoonnummer dat u kunt bellen voor vragen over belastingen? Wij houden ons bezig met de meest uiteenlopende soorten belastingen en geven u daar graag advies over. Bel gerust eens naar ons telefoonnummer wanneer u vragen heeft over uw belastingaangifte of andere zaken rondom de Belastingdienst.

Diverse soorten belastingen

Wij kunnen u alles vertellen over verschillende soorten belastingen:

  • Inkomstenbelasting
  • Omzetbelasting
  • Toeslagen
  • Aangifte doen
  • Motorrijtuigenbelasting

Dit zijn slechts een aantal belastingen waar u bij ons voor terecht kunt. Er zijn namelijk tientallen belastingsoorten die van belang zijn voor diverse situaties. Inkomstenbelasting is iets dat bijna iedereen in Nederland dient te betalen. Ook de omzetbelasting wordt door u als burger indirect betaald.

Toeslagen

Wat betreft de toeslagen zijn er een aantal vormen: zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget. Het hangt van uw inkomen en vermogen of u dit ontvangt en zo ja, hoeveel dat dan precies is. Onze medewerkers kunnen u exact vertellen hoe u dit dient aan te vragen en hoe u eventuele wijzigingen door kunt geven. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het antwoord op de vraag voor welke toeslagen u in aanmerking komt.

Bel naar 0900 1819 (80cpm)

Wanneer u ons telefoonnummer 0900 1819 (80cpm) belt, dan krijgt u een professionele medewerker aan de lijn die verstand van zaken heeft. Elke Nederlander die hier woont betaalt belasting, in welke vorm dan ook. Wij begrijpen dan ook dat dit voor u erg ingewikkeld kan zijn. Daarom hebben wij dit telefoonnummer in het leven geroepen.

Werken bij de Belastingtelefoon

Ervaart u onduidelijkheden wat betreft de Belastingdienst of heeft vragen? Pak dan nu uw telefoon en bel ons nummer 0900 1819 (80cpm) als u vragen heeft over belastingen. We helpen u met uw belastingaangifte en geven antwoord op al uw vragen met betrekking tot de Belastingdienst.