Nuttige informatie over belastingen en belastingadviseurs in Nederland

ALLE informatie voor
de belastingbetaler

Werken bij de Belastingtelefoon

Wilt u werken bij de Belastingtelefoon? Particulieren kunnen contact met ons opnemen via ons telefoonnummer. Onze vakkundige medewerkers geven antwoord op al uw persoonlijke vragen. We hebben verschillende specialisten in huis die op de hoogte zijn van de verschillende belastingsoorten.

Belastingdienst voor particulieren

Onze deskundige adviseurs houden alle laatste ontwikkelingen goed in de gaten. Hierdoor kunnen zij u een actueel advies geven met informatie die echt op u is gericht. Ze hebben een ruime ervaring en de juiste opleidingen en cursussen gevolgd in de belastingenbranche. Dit betekent dat u bij ons gegarandeerd in een gedegen advies ontvangt.

Belastingsoorten

Het verschilt per Nederlander welke vorm van belasting hij of zij moet betalen. Iets wat bijna iedereen moet betalen is inkomstenbelasting. Bent u in het bezit van een auto of een ander voertuig? Dan is het heel simpel: u betaalt motorrijtuigenbelasting. Andere voorbeelden van belastingsoorten zijn milieubelasting, omzetbelasting, kansspelbelasting en dividendbelasting. We beantwoorden niet alleen uw vragen over deze belastingsoorten, maar kunnen u ook helpen met uw belastingaangifte of toeslagen.

Belastingdienst particulieren: neem contact met ons op

Wij staan bekend om de volgende kenmerken:

  • Vakkundige medewerkers
  • Professioneel advies
  • Goed bereikbaar per telefoon
  • Actuele informatie

Neem contact met ons op als u vragen heeft over werken bij de Belastingtelefoon. U krijgt deskundige medewerkers aan de lijn die u een professioneel advies geven. Ontvang actuele informatie die gebaseerd is op uw persoonlijke situatie.

Werken bij de Belastingtelefoon?

Wilt u meer informatie over de Belastingdienst of heeft u vragen over het invullen van uw belastingaangifte? Neem contact met ons op en bel naar ons telefoonnummer. We helpen u met de meest uiteenlopende zaken rondom diverse belastingen. Wij nemen echt de tijd voor u en adviseren en informeren u over het doen van uw belastingaangifte, de soorten belastingen en de verschillende toeslagen.